Team

Team

Hanneke Grootenboer

Klein is fijn…
…maar ook hard werken. Als directeur van de Vrijwilligerswinkel prijs ik me gelukkig met het team. Mensen met passie voor bewoners, professionaliteit en de bereidheid een stapje meer te zetten. De mooiste complimenten krijgen we van de mensen voor wie wij ons werk doen. De kandidaten die we op weg helpen naar een tegenprestatie, bewoners die hun waardering uitspreken wanneer zij met onze ondersteuning hun bewonersinitiatief opzetten. Ouderen die gebruik maken van onze diensten of die met hulp van onze vrijwilligers deel kunnen nemen aan activiteiten. Maar ook van alle organisaties waar we prettig mee samenwerken.
Inmiddels bestaat de Vrijwilligerswinkel alweer vijf jaar.

Pauline Streefkerk

Vanaf de oprichting van de Vrijwilligerswinkel ben ik betrokken geweest als bestuurslid.
Sinds januari 2018 ben ik in dienst als projectleider voor de verschillende projecten van Burgerkracht, NRW en de tegenprestatie.
Ik vind het bijzonder om een bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid in de wijk en op een kleinschalige manier werkelijk verschil te kunnen maken in het leven van een mens, door de uitvoering van de projecten van de Vrijwilligerswinkel. In mijn werk vind ik het belangrijk iets te doen dat ertoe doet. Volgens mij ben ik dan op de juiste plek bij de Vrijwilligerswinkel.

Romy Belomazov

Goedendag, mijn naam is Romy Belomazov en vanaf januari 2018 Projectmedewerker bij de Vrijwilligerswinkel.
‘’Alles is een uitdaging’’, en zo ben ik met frisse moed hierin gestapt.

Ik ben verantwoordelijk voor de Tegenprestatie in het gebied Hillegersberg-Schiebroek. Hierin ondersteun ik op een enthousiaste, amuserende en motiverende manier naar een passende werkplek. Verder ben ik verantwoordelijk voor een aantal diensten van de Vrijwilligerswinkel, zoals het maatjesproject, de boodschappendienst, de particuliere vervoersdienst en de kleine wensen.

Ik vind deze diensten hele mooie initiatieven, waardoor het plannen en uitvoeren nog leuker wordt. Het mooiste aan dit werk vind ik dat het voor en door bewoners is.

Samen sterk voor de buurt, en dit zorgt voor de mooiste resultaten.

Annette Groenenberg

Mijn naam is Annette Groenenberg, sinds maart 2016 in dienst bij de Vrijwilligerswinkel.
Als projectmedewerker Burgerkracht ondersteun ik bewoners bij het vinden van leuk en geschikt vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligers zoeken.

Verder ben ik verantwoordelijk voor de diensten, zoals de boodschappendienst, particuliere vervoersdienst en de maatjes.

Voorheen was ik werkzaam als beleidsmedewerker en was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik ben blij dat ik mij tegenwoordig buiten de cijfers meer persoonlijk met mensen bezighoud, want dit is wat mij motiveert. Het persoonlijke contact, met de ouderen en de vrijwilligers, geeft mij ontzettend veel plezier in het werk. Het geeft mij het gevoel dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het mogelijk maken dat ouderen langer thuis blijven wonen. Ik hoop dit werk nog lange tijd met veel plezier te mogen uitvoeren.

Michelle Bos

Nog nooit had ik van de Vrijwilligerswinkel gehoord. Tot er bij me aan werd gebeld voor een buurtonderzoek. Daar maakte ik kennis met een medewerker van de Vrijwilligerswinkel. Ik werd geïnformeerd over de diensten en voor ik het wist had ik me als vrijwilliger opgegeven voor het thuisdiner.
Twee weken later stonden er twee senioren met rollator voor de deur. Ze werden behulpzaam begeleid door vrijwilligers van de vervoersdienst. Ik was meteen onder de indruk van de werkwijze die de Vrijwilligerswinkel hanteert. Commitment en consistentie gecombineerd met een creatief, warm en menselijke benadering en met beide benen op de grond.
Dit sprak me heel erg aan en toen ik hoorde dat er een vacature openstond heb ik meteen gesolliciteerd. En zo geschiedde, als Crooswijker draag ik graag mijn maatschappelijke steentje bij en als kers op de vlaai ook nog eens in mijn eigen wijk. Graag heet ik u welkom om eens bij ons langs te komen, we hebben erg leuke vacatures voor u klaar liggen. Maar het zou ook kunnen dat ik u thuis tref, als ik mijn ronde doe voor het buurtonderzoek.

Tot ziens!
Michelle

Conchita van Iersel

Bij de Vrijwilligerswinkel is mijn werk heel veelzijdig. De ene dag doe ik de financiële administratie en de andere dag begeleid ik de gezondheidstrajecten. Voor mij is het belangrijk om verbindingen te leggen tussen mensen en hun omgeving. Bij de Vrijwilligerswinkel mag ik deze verbindingen leggen door een community te bouwen in Kralingen-Crooswijk. Bewoners ontdekken tijdens het gezondheidstraject de kracht van bewegen en het effect hiervan op henzelf en hun omgeving.

Lotte Bode

Ruim vier jaar geleden had ik mijn eerste gesprek met Hanneke bij de Vrijwilligerswinkel. Bruisend van energie ging ik de deur uit. De Vrijwilligerswinkel maakt op geen lullen maar poetsen manier het verschil voor bewoners. Als zzp’ er heb ik afgelopen jaren meerdere keren met de Vrijwilligerswinkel samengewerkt. Komende maanden steek ik mijn energie samen met Romy en Hanneke in het opzetten van het Buurtbedrijf Schiebroek.